Zamieszczone przez option
Ej, zobaczcie na co Triss wymieniła eReSkę, baba oszalała...
Zwiń
X
-
Bo kratka homologacyjna oprócz owej kratki na górze czyli za zagłówkami ma pełną blache za fotelami poniżej rolety. Jak popatrzycie na fotke z bagażnika tutaj to widać że jest ramka z rurek ale nie ma tej blachy mocowanej na nity:P Widac tylko uchwyty:P
Czyli tjuning tak jak umnie polegał na usunięciu owej blachy bez ruszania kratki dzieki czemu można teraz po złożeniu foteli można przewozić długie rzeczy a i nikt sie nie przyczepi bo krata oddzielająca przestrzeń ładunkową jest
Ja ostatnio kratke zakładam tylko na przeglądy bo strasznie lata na wertepach jak się wyrobi:/
Zamieszczone przez arci9kurczę , może u siebie pierwszy tuning bym zrobił, jak to z tym działać? :diabelski_usmiechAdam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707arci9 napisał/a:
kurczę , może u siebie pierwszy tuning bym zrobił, jak to z tym działać? :diabelski_usmiech
Rozwiercasz nity i wywalasz blache :diabelski_usmiech ja dodatkowo jeszcze mocowania blachy usunełem, wygładziłem rury i pomalowałem:P
Komentarz
-
-
To jest prawidzwy tjuning! Z kilogram mniej! :P A ingerencja w auto zerowa:P
BTW... jak tak patrze na te dziury od tej kraty... i patrze na zdjęcia tylniej rozpórki w OI RS to się zastanawim czy na upartego by w tych dziurach nie dało rady własnej zamocować:P Bo układ byłby identyczny.
pzdr
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 00:28 ]
A tak serio to niewiem po co ta blacha tam jest... No bo jako zabezpieczeni robi przeciez opacie kanapy... no chyba ze ktos przewidział idiote który będzie woził w bagażniku odpaloną piłe wysokoobrotową albo nabitą broń... bo umnie blacha była trapezwa z 3 milimetry miała o_OAdam
Komentarz
-
-
BTW... jak tak patrze na te dziury od tej kraty... i patrze na zdjęcia tylniej rozpórki w OI RS to się zastanawim czy na upartego by w tych dziurach nie dało rady własnej zamocować:P Bo układ byłby identyczny.
Dobrze kombinuje ze tez takiego bedziesz mial ?
mam pytanie do właściciel/właścicielki:
jakie CB zmieściło się do małej kieszonki po kierownicą? mam unidena 520 i jakoś nie bardzo chciał tam wejść, ale może za delikatnie pieściłem ? :diabelski_usmiech
Czy to ze środka schowka się wyjmuje?
Komentarz
-
-
Fura naprawde zajefajna!Szkoda,ze takiej nie bylo jak kupowalem OIIFL.Jedyne co na minus to za malo miejsca z przodu w porownaniu z tym co sie dzieje na tylnej kanapie.S2 KOMBI duzo ladniejsze niz sedan,ktory wyglada "jamnikowato".p.s.Uwazam,ze bardzo dobry wybor.Gratki ucharRespect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9jakie CB zmieściło się do małej kieszonki po kierownicą? mam unidena 520 i jakoś nie bardzo chciał tam wejść, ale może za delikatnie pieściłem ? :diabelski_usmiech
Czy to ze środka schowka się wyjmuje?
Nie jest zamontowany w skrytce na portfel tylko niżej. Niestety jest tam mniej miejsca niż w OII i radio zasłania lampkę oświetlającą przestrzeń na nogi oraz złącze OBD. Zaleta natomiast jest taka, że można wykorzystać jeden z wkrętów znajdujących się w tym miejscu i nie trzeba dziurawić deski.perfectly serviced by dobrygrzeswawa
Komentarz
-
-
Nie jest zamontowany w skrytce na portfel tylko niżej. Niestety jest tam mniej miejsca niż w OII i radio zasłania lampkę oświetlającą przestrzeń na nogi oraz złącze OBD. Zaleta natomiast jest taka, że można wykorzystać jeden z wkrętów znajdujących się w tym miejscu i nie trzeba dziurawić deski.
cenna podpowiedź, a jak kable są pociagniete?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Nie jest zamontowany w skrytce na portfel tylko niżej. Niestety jest tam mniej miejsca niż w OII i radio zasłania lampkę oświetlającą przestrzeń na nogi oraz złącze OBD. Zaleta natomiast jest taka, że można wykorzystać jeden z wkrętów znajdujących się w tym miejscu i nie trzeba dziurawić deski.
[ Dodano: Nie 20 Cze, 10 12:48 ]
a z zasilaniem najpewniej wpina się do skrzynki bezpieczników - tej z boku deskisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9
właśnie przyjarzałem się później jak na zdjęciu to wygląda
Rzeczywiście robota Sylwka i jak zwykle profi. Najbardziej zadowolony jestem z antenki - Tajfun - cena coś ok. 100 pln. W moim odczuciu nie gorsza od 1,5m ML145 i kulturalnie "udaje" zwykła FM (nie musimy kupować Triflexa za ponad 200pln bo FM mamy w tylnych szybkach, hehe)perfectly serviced by dobrygrzeswawa
Komentarz
-
-
No i Szkoda wszystko napisał.
Rzeczywiście robota Sylwka i jak zwykle profi. Najbardziej zadowolony jestem z antenki - Tajfun - cena coś ok. 100 pln. W moim odczuciu nie gorsza od 1,5m ML145 i kulturalnie "udaje" zwykła FM (nie musimy kupować Triflexa za ponad 200pln bo FM mamy w tylnych szybkach, hehe)
ja mam antenę ala rekin , to może nie będzie potrzebna zmiana, a faktycznie w bocznych tylnych jest coś co udaje grzanie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9dajcie jakis namiar, bo ja nie tutejszysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
ja mam antenę ala rekin , to może nie będzie potrzebna zmiana, a faktycznie w bocznych tylnych jest coś co udaje grzanie :diabelski_usmiech
Pewnie może tam być GSM i/lub GPS i chyba sterowanie Webasto. U nas żadnej z tych instalacji nie było więc była atrapa.perfectly serviced by dobrygrzeswawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda696-418-768 Sylwek
Zamieszczone przez optionU mnie to "ala rekin" to była atrapa
Pewnie może tam być GSM i/lub GPS i chyba sterowanie Webasto. U nas żadnej z tych instalacji nie było więc była atrapa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TrissW ramach przeprosin chętnie przyjmę jedną z Twoich niezrównanych kompilacji audio, ale postaraj się - musi być godna mojego nowego pojazdu :Psaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz